svepre

Född 2016, 169 cm, palomino (ggAAeeCCrNN)
E.Justo VII - Explendida MAZ - Zaguero

Nespreso MAZ är en drömhäst! Vacker, vänlig, reslig, tre bra gångarter, och ett ljuvligt temperament. Vad mer kan man önska sej!

Nespreso är född och uppvuxen hos Yeguada Juan Martos utanför Almeria i södra Spanien. Han var redan som föl väldigt speciell, och är en häst som hans uppfödare lagt ner mycket tid, kärlek och omsorg på. Nespreso är tränad och visad på flera Morfologiska Championat, bla på SICAB 2018. Han har fått fina exteriörpoäng! Nespreso är inriden som 3-åring och fint utbildad av stuteriets beridare Jairo Pachon Fuentes. Sommaren 2020 startades Nespreso i sin första dressyrtävling.

I juli 2020 blev Pepino Dressage & Breeding stolt ägare till denna magnifika hingst. Han är sedan i september på svensk mark och är precis så underbar som vi hoppats och trott! I lugn och ro ska han nu få acklimatisera sej till svenska förhållanden, lära känna sin nya ryttare, och förhoppningsvis lära sej att trivas här.

Nespreso kommer att verka i avel, för alla raser, från 2021 via semin.Han är tillgänglig på AI, TAI & FAI.

Nespreso är genetisk PALOMINO med genkod ggAAeeCCrNN Om du vill veta vad just ditt sto kan få för färg på ett föl med Nespreso, så maila!

Välkommen med din förfrågan!

PEPINO DRESSAGE & BREEDING
Sara Hedberg
pepino.pre@gmail.com